Luxe cadeau/verwenpakketten - livecreative

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Luxe cadeau/verwenpakketten

Over onze producten
Cadeaupakket, verwenpakket, douchepakket

Wij hebben een aantal cadeaupakketjes / verwenpakketjes samengesteld. Of het nu voor een verjaardag, een afscheid, trouwerij, geboorte of housewarming is... voor al deze gelegenheden hebben wij kleine en iets grotere cadeautips. Een verwenpakket om iemand gewoon mee te verrassen, een douchepakket, voor elk wat wils...

In de cadeau / verwenpakketen zijn items van zeer hoge kwaliteit (handbeschilderd, ambachtelijk vervaardigd, Fine Bone China) verwerkt. Ook ziet u de zeepjes van Savon de Marseille terug, eveneens zeer luxueus en van zeer goede kwaliteit.

Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u speciale wensen voor wat betreft samenstelling van het cadeaupakket / verwenpakket of wilt u grotere aantallen bestellen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder !

Kadopakket, verwenpakket, douchepakket, kadopakket mannen
Wij hebben een aantal cadeaupakketjes / verwenpakketjes / douchepakketjes samengesteld voor de man. Wil je je man verrassen, een cadeau voor vader of schoonvader, wil je een verwenpakket voor de man of een man beterschap wensen? Een afscheidscadeau voor een collega misschien? Of zoek je een valentijnscadeau voor hem? Voor al deze gelegenheden hebben wij kleine en iets grotere cadeautips.

In het cadeau / verwenpakket voor de man zijn in veel gevallen schalen van Dishes en Deco verwerkt. Ambachtelijk, handbeschilderd en van zeer hoge kwaliteit. Ook ziet u de zeepjes van Savon de Marseille terug, eveneens zeer luxueus en van zeer goede kwaliteit.

Nog een paar cadeautips voor de man:
- losse mannenzeepjes, zie de pagina Savon de Marseille voor de man
- prachtige steakmessensets en zakmessen, zie hiervoor de pagina Laguiole, Style de Vie

NAAR DE WEBSHOP (voor haar)

NAAR DE WEBSHOP (voor hem)
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu